Hóbelevanc

Minden Hóbelevanc, azaz vélemény és értekezés bármilyen témában. Amennyiben szeretnél írni, de nem a kommentek közé, azt megteheted a moverhu-kukac-vipmail.hu címre küldött leveleddel.

Analitycs

09.
február

Előszó

movhu  |  6 komment

 

Csupán röviden akarok szólni a blog történetéről, hogy mégis legyen valami első poszt, ne egyből a közepébe vágjunk a dolgoknak.

Volt, illetve múltbéli bejegyzéseinek köszönhetően van is egy másik Hóbelevanc nevű blog, amibe elég hosszú ideig követtem el bejegyzéseket. Hosszasan lehetne diskurzusokat folyatatni arról, hogy annak miért szakadt vége. Mégis az igazsághoz az áll legközelebb, ahogyan Forrest Gump tette, amikor futott, és egyszer csak úgy döntött, hogy abbahagyja minden különösebb indok nélkül.

Most azonban hamarosan újabb bejegyzésekkel a blog ezen a helyen újraindul, és végre a linket is könnyebb lesz megjegyezni. A dizájn most így induláskor elég egyszerű, és akkor nagyon finom fejeztem ki magam, de kéretik ezt nem kritizálni, hanem az írások tartalmára kell koncentrálni.

Összefoglalva tehát szeretettel köszöntelek a blogon, akár új, akár régi olvasó vagy, és ne fogd vissza magad, hanem kommentáld nyugodtan saját véleményeddel a blog írásait. Tedd azonban ezt óvatosan, hiszen a moderálás jogát a blog továbbra is fenntartja magának :) 

 

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hobelevanc.blog.hu/api/trackback/id/tr711741552

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lancelotbéka · http://lancelotbeka.blog.hu/ 2010.02.09. 11:25:58

Egyetértek Veled,nem a külcsín,hanem a belbecs a lényeg,pláne egy blogban. Üdv: lancelotbeka.ingyenblog.hu/

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2010.02.09. 12:00:21

Ideje volt visszatérni, welcome back!

Mighty 2010.02.09. 13:18:36

Végre. Éppen az elmúlt hetekben néztem meg a google readerben, melyik blog nem frissült már régóta és ez volt az, amit régebben szerettem olvasni.

leendy999 2010.02.23. 19:09:25

Újra... :) na ki vagyok (csillámka :))
süti beállítások módosítása